MoneyGram

Voordelige, betrouwbare en eenvoudige money transfers naar binnen- en buitenland

In onze moderne, globale economie voorzien money transfers in een belangrijke behoefte. De money transfer services van MoneyGram zijn zowel in binnen- als buitenland een voordelig en eenvoudig alternatief voor traditionele banken en creditcards, en bieden het publiek een betrouwbare manier om wereldwijd geld te versturen en te ontvangen.

MoneyGram is een wereldwijde marktleider op het gebied van overboekingen en met een netwerk van 320.000 agenten in 198 landen kunt u bij u in de buurt altijd wel een agentschap vinden waar u geld kunt versturen en ontvangen.

10 minuten service** - snel en betrouwbaar

Als er iets onverwachts is gebeurd of als u gewoon snel wat geld als cadeau wilt versturen, maakt MoneyGram  het voor u eenvoudig om geld te versturen en te ontvangen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van agentschappen en onze 10 mintuen service** wij uw geld op de plek krijgen die u wilt, wanneer u dat wilt. Uw geld kan er al binnen 10 minuten zijn**

Money transfers - niet alleen in noodgevallen

Stuur bij speciale gelegenheden geld aan vrienden en familie om te laten zien dat u om hen geeft. U kunt uw overboeking zelfs voorzien van een persoonlijke boodschap. Het wordt altijd gewaardeerd als u wat geld als cadeau stuurt, bijvoorbeeld bij de volgende gebeurtenissen:

  • Verjaardagen
  • Eerste schooldag
  • Afstuderen
  • Vakantie

**Afhankelijk van de openingstijden van de agent, feestdagen en lokale wetgeving.